Håndverkeren

Anbefales alltid for
garantert plass og
det beste ledige bordet!

Viktig informasjon angående reservasjon av Modern Darts!

Med nåværende restriksjoner er det maks 4stk pr. dartstasjon (bookes et større antall blir man fordelt på to stasjoner). For øyeblikket er det mulig å reservere modern darts for opptil 8stk.

På neste side velger dere hvor lenge dere vil spille (60min eller 90min), dato, klokkeslett og antallet dere blir. Dette angir hvor mange personer som får spille/være med inn i avdelingen! Det tilbys flere forskjellige dartspill og én time går veldig fort – vi anbefaler alltid halvannen. Merk også at man må avslutte 5min før, for klargjøring til neste gruppe.

Det er mulig å spille/booke frem til kl 0230 (siste drikkebestilling kl 0200), men med nåværende restriksjoner er siste innslipp av gjester ved midnatt. Så pass på å være på huset før dette!

Vil dere spise på Håndverkeren før spilling, beregn minst halvannen time til dette. Bestill uansett alltid modern darts først, og så bord på telefon 38040200 etter bekreftelse på spilletid.

Blir dere flere enn først antatt, ring oss på samme nummer for oppjustering. Vi trenger ikke beskjed om dere blir færre, det gis ikke refusjon for dette. Full avbestilling (med refusjon) skjer kun ved e-post til booking@hvkn.no minst 72 timer før besøk.

PS: For firmaer eller grupper som ønsker en hel kveld på fellesregning – med en kombinasjon av mat, modern darts og ev. andre aktiviteter så kan vi fikse dette på e-post til booking@hvkn.no (minst tre dager i forveien).